Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізькі підприємства сплатили майже 219 мільйонів гривень "екоподатку"

Дата: 26.11.2018 21:50
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

Упродовж січня-жовтня поточного року підприємства Запорізької області направили до бюджетів 218,7 мільйона гривень екологічного податку, що на 30 мільйонів або на 16 відсотків більше, ніж торік (без показників великих платників, зареєстрованих у Запорізькому управлінні Офісу ВПП ДФС).

Із загальної суми 98,4 мільйона надійшло до державного бюджету, понад 120 мільйонів отримали місцеві скарбниці.

Найбільші суми "екоподатку" забезпечили суб'єкти господарювання м. Енергодар – 176,5 мільйона, у Вільнянському, Запорізькому та Новомиколаївському районах сплачено 18,7 мільйона, у м. Запоріжжя – 13,5 мільйона, понад 2,6 мільйона перерахували підприємства м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів, майже стільки ж – платники м. Бердянськ, Бердянського і Приморського районів.

Станом на 1 листопада у Запорізькому регіоні нараховується понад 2,5 тисячі платників екологічного податку, які під час своєї діяльності забруднюють навколишнє середовище.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь