Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

День працівників сільського господарства в Малотокмачанській ОТГ

Дата: 19.11.2018 08:41
Кількість переглядів: 575

Фото без опису

Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році. Тоді президент України підписав указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.

Так і в Малотокмачанській ОТГ 16 листопада 2018 року відбулася гумористично-концертна програма «Гумористичний вінегрет», де всі охочі мали змогу «поласувати смачними стравами-номерами», приготованими в меню учасниками художньої самодіяльності Малотокмачанського СБК та маленькими вихованцями КЗ «ДНЗ «Казка».

Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу! А тому гумористичні сценки, вокальні та танцювальні номери подарували всім присутнім не лише відпочинок і відраду, а й натхнення для душі та подальшої плідної праці!

Урочисту програму, присвячену Дню працівників сільського господарства ви можете переглянути за посиланням: https://youtu.be/I3ZJcAzxNAA



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь