Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Святковий ярмарок в Малотокмачанській ОТГ

Дата: 27.08.2018 10:45
Кількість переглядів: 734

Серпень як завжди спекотний на події. Так, 19 серпня 2018 року в Малотокмачанській ОТГ відбувся святковий ярмарок, де господині та господарі громади представляли свою продукцію. До уваги жителів була організована концертно-розважальна програма – танцювальний флешмоб для дітей, аквагрим, батути, солодка вата, попкорн. Танцювальний настрій всім присутнім дарували учасники Малотокмачанського сільського будинку культури – Пасічник Анна, Адальєва Марія, гурт «Спецефект»,  запрошені гості з с.Нестерянка – гурт «Гарні молодиці» та танцювальний колектив «Арабески», Теарт мініатюр «Браво» із м.Вільнянськ, а також Максим Самойлик із м.Оріхів.

Гвоздем програми стало весілля, котре завітало на свято! Саме в переддень ярмарку свої життя пов’язали Макаренко Олександр та Каріна. Малотокмачанський сільський голова Малахатка Анатолій Миколайович привітав молодят та від усієї громади вручив подарунок на згадку.

Свято завершилося запальною дискотекою і запусканням яскравих ліхтариків.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь