Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Оріхівська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості запрошує роботодавців району зареєструватись в «Електронному кабінеті» на сайті Державної служби зайнятості

Дата: 24.07.2018 16:46
Кількість переглядів: 464

Фото без опису

Оріхівська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості запрошує роботодавців району зареєструватись в «Електронному кабінеті» на сайті Державної служби зайнятості https://zap.dcz.gov.ua/  

«Електронний кабінет роботодавця» - це сервіс, з використанням сучасних інформаційно - комунікаційних технологій, зорієнтований, насамперед, на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня взаємодії роботодавців зі службою зайнятості. У «Електронному кабінеті» роботодавець має можливість переглянути актуальність реквізитів свого підприємства, що містяться у базі служби зайнятості, стан укомплектування заявлених вакансій, кількість направлень центром зайнятості претендентів на роботу, договори на організацію громадських робіт та працевлаштування після професійного навчання, здійснити добір працівників шляхом перегляду резюме.

В електронному кабінеті роботодавця передбачена можливість подання звітів за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», в т.ч і уточнювальних, в онлайн режимі до державної служби зайнятості та подальшим завантаженням в базу даних.

Також з 10 липня 2018 року запроваджується анкетування роботодавців про потребу в працівниках на 2019 рік. Роботодавці мають можливість заповнювати анкети у «персональних кабінетах» у розділі «Опитування».

 

 

 

         Директор Оріхівської районної філії

         Запорізького обласного центру зайнятості                                 І.Г. Павленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь