Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

День пам’яті та примирення

Дата: 08.05.2018 12:18
Кількість переглядів: 453

8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої світової війни 1939-1945 років. В цей урочистий день колектив Малотокмачанської сільської ради та мешканці сіл Лугівське, Білогір’я та Новопокровка були присутніми на відкритті відреставрованого пам’ятника загиблим воїнам в селі Лугівське.

На мітингу, присвяченому відзначенню День пам’яті та примирення та Дню перемоги у Другій світовій війні, виступили: Малотокмачанський сільський голова Малахатка А.М., староста сіл Лугівське, Білогір’я та Новопокровка Дунда В.В., голова ветеранської організації сіл Лугівське, Білогір’я та Новопокровка Бондаренко М.І. та учениця 10 кл. КЗ «Малотокмачанської ЗОШ І-ІІІ ст..» Остряниця К.

Мешканці села Лугівського висловили вдячність Малотокмачанській ОТГ за реконструкцію пам’ятника загиблим воїнам.

Ці травневі дні українські сім’ї зустрічають з особливими почуттями. Із вдячністю і глибокою шаною вклоняюся тим, хто виніс на своїх плечах весь тягар війни, звільнив рідну землю від ворога, і день у день тяжкою працею відбудовував на ній мирне життя та тим, хто це продовжує робити сьогодні. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь