Малотокмачанська громада

Запорізька область, Пологівський район

Запорізькі роботодавці зможуть скористатись послугами «консультанта роботодавця»

Дата: 18.12.2019 16:42
Кількість переглядів: 277

Фото без опису

Державна служба зайнятості на сьогодні діє на відкритому ринку праці, що вимагає вищої якості, надійності і конкурентноспроможності у послугах, що надаються роботодавцям. Це спонукає до пошуку нових, нестандартних рішень, підходів та форм роботи з роботодавцями.

У серпні 2019 року був запущений пілотний проект «Інститут «Консультант роботодавця», що став другим етапом стратегічного розвитку сервісів державної служби зайнятості. Очікування виправдалися і пілотний проект дав гарні результати, що й обумовило запровадження  інституту «консультанта роботодавця» з початку 2020 року по всій мережі центрів зайнятості в Україні.

Впровадження інституту консультанта роботодавця дозволить налагодити комунікацію з роботодавцями за допомогою зручних електронних сервісів, підвищити швидкість укомплектування вакансій, оперативно налагодити співпрацю з новоствореними суб’єктами господарювання, надавати адресні послуги цільовим групам роботодавців, удосконалити систему підбору та професійного навчання безробітних для їх результативного працевлаштування.

Водночас професійні консультанти роботодавців у своїй роботі застосовують елементи рекрутингу. Проводиться попередній відбір кандидатів, які максимально відповідають заявленим вимогам до вакантної посади, далі –забезпечується організація зустрічей та онлайн-співбесід претендентів із роботодавцями.

За 11 місяців 2019 року  більше 9 тисяч роботодавців Запорізького регіону надали інформацію про наявність майже 48 тисяч вільних робочих місць. Укомплектовано за допомогою служби зайнятості 96,7% вакансій.

«Залучити роботодавців до системної співпраці можна, якщо довести спроможність якісно виконувати їх замовлення та надавати адресну допомогу у вирішенні кадрових питань та укомплектовувати наявні вакансії претендентами з числа клієнтів державної служби зайнятості – шукачів роботи», – коментує  директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

 

Додаткову інформацію можна отримати у Оріхівській районній філії ЗОЦЗ 06141-4-46-44


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь